Vertaal deze pagina

Bewonerscommissie

De bewonerscommissies, onderdeel van De Woonkoepel, zijn de ogen en oren in uw wijk. In steeds meer wijken wordt zo’n bewonerscommissie opgericht.  Als u zich hierbij aansluit, heeft u meer invloed op uw directe woonomgeving. Bewonerscommissies organiseren waar behoefte aan is: van een praatje of kopje koffie met de buren tot het gezamenlijk ondernemen van een activiteit en alles wat daar tussen zit. Ook zij zijn er voor u! Kijk hier of uw wijk al een bewonerscommissie heeft. Wilt u er zelf een oprichten? Neem dan contact op met Sharda van de Vegt van de Woonkoepel voor advies. Kijk hiervoor op https://www.woonkoepel-zwolle.nl/.

Veel gevraagd over Bewonerscommissie

Wat doet een bewonerscommissie?

De bewonerscommissie denkt actief mee over onderwerpen die gaan over uw woning of de directe omgeving, zoals onderhoud, leefbaarheid, schoonmaak en tuinonderhoud. Daarnaast kan een bewonerscommissie activiteiten organiseren, bijvoorbeeld rondom Burendag of een buurtfeest. Ook verzorgen zij soms een nieuwsbrief.

Wat is een bewonerscommissie?

Een bewonerscommissie is een groep huurders van een wooncomplex waarmee wij overleggen. Zij vertegenwoordigen en komen op voor de algemene belangen van alle huurders in een wooncomplex.

Lost een bewonerscommissie ook individuele problemen van huurders op?

Nee. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Dit kunt u doen via 038 - 4680123 of per mail info@swz.nl

Hoe vaak overlegt een bewonerscommissie met bewoners?

Minimaal 1 keer per jaar. U ontvangt daarvoor een uitnodiging van de bewonerscommissie.

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnenĀ 5 werkdagen