ramen en deuren

Bent u uw sleutel kwijtgeraakt of wilt u sleutels bij laten maken? Dit kunt u laten doen bij een sleutelspecialist. Als het om een sleutel met een certificaat gaat, moet u de sleutel bij ons bestellen. De kosten zijn voor u. Klik hier om een sleutel bij ons te bestellen. Geef duidelijk aan om welk adres en welke sleutel het gaat.

Is uw sleutel of slot kapot gegaan? Klik hier om een reparatieverzoek in te dienen.

Veel gevraagd over ramen en deuren

Mag ik de sloten op mijn deuren veranderen?

Ja, dat mag. Bewaart u de oude sloten, zodat u deze kunt terugplaatsen als u gaat verhuizen. Heeft u liever dat wij de sloten vervangen? Klik hier om dit bij ons aan te vragen. Het plaatsen van een nieuw slot door ons kost geld. U betaalt dit zelf.

 

Ik wil een sleutelkluisje (laten) ophangen bij de toegangsdeur van mijn woongebouw. Mag dat?

Ja, dat kan als het gaat om een sleutelkluisje van een zorginstantie. Als u verhuist of het kluisje is niet meer nodig, dan moet hij weg worden gehaald. De boorgaten moeten weer dicht gemaakt worden.

Wat moet ik doen als ik mijn woning niet meer in kan?

Neem contact met ons op via (038) 468 01 23. De kosten ter hoogte van € 45,00 zijn voor u. Als er een nieuw slot geplaatst moet worden, komen deze kosten er nog bij. Buiten kantoortijden kost dit € 90,00 plus de kosten van een nieuw slot.

De druppel die ik heb ontvangen werkt niet op alle deuren. Hoe kan dat?

Wij weten voor welke deuren de druppel bij u werkt. Neem contact met ons op. Klik hier om dit per mail te doen.

 

Wie bel ik als er een storing is aan de schuifdeur of elektrische deurdranger van een gebouw?

U kunt hiervoor een reparatieverzoek bij ons indienen. Klik hier om direct een reparatieverzoek te doen.

Er ontbreken sleutels van de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Alle sleutels op raamboompjes in een woning zijn hetzelfde. U kunt de sleutels zelf bij laten maken. Is er geen enkele sleutel meer? Dan kunt u deze bij ons bestellen via een reparatieverzoek. Klik hier om direct een reparatieverzoek te doen.

 

Het elektronische slot/de lezer van de deur van mijn woning werkt niet. Wat moet ik doen?

Klik hier om dit aan ons door te geven.

 

Mijn sleutel is afgebroken in het slot. Wat nu?

Klik hier om een reparatieverzoek te doen. Hoeveel het kost hangt ervan af of het slot vervangen moet worden of dat de sleutel er nog uitgehaald kan worden.

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

Dat kan. De meeste sleutels kunt u bij laten maken bij een sleutelmaker. Een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte kunt u niet zelf bij laten maken. De kosten verschillen per sleutel en zijn voor u zelf. Klik hier om deze sleutels bij ons aan te vragen.

 

Mijn zonnescherm werkt niet goed of helemaal niet. Wat moet ik doen?

Heeft u het zonnescherm zelf aangebracht, dan moet u dit zelf laten repareren. Hoort het zonnescherm bij de woning, dan regelt SWZ het onderhoud. Klik hier om dit aan ons door te geven.

 

Wat kost het als ik mijn (brievenbus)sleutel kwijt ben?

Dat is per sleutel verschillend. Klik hier voor een overzicht van de kosten per sleutel. De kosten voor het bij laten maken van sleutels zijn voor u. U kunt de meeste sleutels zelf bij laten maken bij een sleutelmaker. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte, dan kunt u deze niet zelf bij laten maken. Klik hier om dit aan ons door te geven.

 

Mijn handzender/afstandsbediening van het hek is stuk of kwijt. Wat kan ik doen?

U kunt gratis een nieuwe bij ons bestellen. Kijk wel eerst even of het aan de batterij ligt. Bent u uw handzender of afstandsbediening kwijt, dan kunt u bij ons een nieuwe bestellen. De kosten hiervan verschillen per model en zijn voor u zelf. Klik hier om dit bij ons aan te vragen.

 

Kan ik een toegangsdruppel bijbestellen?

Ja, dat kan. Hier moet u wel voor betalen. Het bedrag verschilt per woongebouw. Neem hiervoor contact met ons op. Klik hier om dit per mail te doen.

Mijn toegangsdruppel werkt niet. Wat kan ik doen?

U kunt gratis een nieuwe bij ons bestellen. Klik hier om dit per mail te doen.