Pilot in Holtenbroek en Dieze-Oost

30 mei 2018
Deel dit artikel:

Op 1 juni 2018 starten wij met een pilot in Holtenbroek en Dieze-Oost waarin de inkomenseisen om een appartement te kunnen huren versoepeld worden. De pilot gaan we in eerste instantie aan voor 1 jaar. SWZ wil hiermee een positieve bijdrage leveren aan diversiteit in buurten en wijken.

Wat houdt de pilot in?
Een deel van onze appartementen in Holtenbroek en Dieze-Oost met een netto huur tot en met € 597,30 komt ook beschikbaar voor inkomens tussen de € 22.400 en € 36.798. Het gaat in Holtenbroek om appartementen aan de Klooienberglaan, Buxtehudestraat, Frobergerstraat, Lassuslaan, Palestrinalaan en Gombertstraat. In Dieze-Oost gaat het om appartementen aan de I. van Hoornbeekstraat, C. Fagelstraat, P. Steynstraat en A. Heinsiusstraat.

Woningzoeker
Als een appartement uit de pilot in de Woningzoeker wordt geadverteerd, staat in de advertentie dat hier ook met een hoger inkomen op mag worden gereageerd. Als u geïnteresseerd bent in een woning uit de pilot, raden wij u aan om regelmatig op de Woningzoeker te kijken. Door aan te geven dat u een woning in Holtenbroek en/of Diezerpoort zoekt, kunt u gericht zoeken. De woningen worden in de spoedmodule en de wensmodule gepubliceerd. Klik hier om naar de Woningzoeker te gaan.