Buurtkamer Palestrinalaan feestelijk geopend

Vrijdag 11 november was het zover! De nieuwe buurtkamer in de Louis Armstrongflat aan de Palestrinalaan in Holtenbroek is geopend. Het was een feestelijke middag met hapjes, drankjes, muziek en activiteiten. Bewoners van de Louis Armstrong- en Elvis Presleyflat waren bij de opening aanwezig samen met Mateboer Bouw, Travers Welzijn, SWZ en de flatcoaches.

René van Rijn van Travers Welzijn en directeur-bestuurder van SWZ Wiepke van Erp Taalman Kip openden de middag samen met twee bewoners. Na de opening kreeg iedereen een rondleiding door de nieuwe buurtkamer. De rest van de middag werd gevuld met activiteiten, waaronder een djembé workshop en lampionnen maken. 

De tekst gaat verder onder de video.

Over de buurtkamer
In de buurtkamer ontmoeten bewoners uit de wijk Holtenbroek elkaar. Er worden activiteiten georganiseerd voor en door bewoners. Denk aan samen koken, een kop koffie drinken of muziek maken. Travers Welzijn helpt bij het organiseren van activiteiten. Er komt ook een buurtkamer in de Elvis Presleyflat. Deze openen we volgend jaar.

Renovatie
De buurtkamer is onderdeel van de renovatie van de flats Louis Armstrong en Elvis Presley. 280 woningen worden bouwtechnisch grondig aangepakt. Er wordt ook ingezet op verbetering van de leefbaarheid. Daarbij zijn de buurtkamers een belangrijk onderdeel. Kijk voor meer informatie op deze pagina.