Renovatie Balkons Pieter Steynstraat

Diezerpoort is één van de oudste wijken in Zwolle en goed bereikbaar door de ideale ligging dichtbij de binnenstad. In de wijk staan veel verschillende soorten woningen; koop en huur, duur en goedkoop en een mix aan bewoners uit verschillende culturen. De wijk Diezerpoort bestaat uit een aantal buurten: Dieze-West (met Het Noorden, de Schildersbuurt en Bollebieste), Dieze Centrum (met de Bagijneweide), de Indische buurt (ook nieuwbouw Molenoever, hiervoor bedrijventerrein Floresstraat hoort erbij), Dieze-Oost (met Meppelerstraatweg-Zuid, Hogenkampsweg).

Balkon vervanging/reparatie
Nijhuis Bouw BV heeft voor SWZ de balkons van de flats van de Pieter Steynstraat vervangen of gerepareerd. Het gaat om de balkons aan de achterkant van de flats. De balkons van de bovenste twee verdiepingen zijn vervangen. De balkons van de onderste verdieping worden, waar nodig, gerepareerd en krijgen een nieuwe afwerklaag.

De balkons van de woningen Pieter Steynstraat 109 tot en met 359 krijgen nieuwe balkonhekken. De balkonhekken van de flat Pieter Steynstraat 1 tot en met 107 zijn in 2013 al vervangen. Deze hekken worden opnieuw gebruikt.

Planning
De werkzaamheden van Nijhuis worden in juli 2022 afgerond. Lenferink is inmiddels gestart met het schilderwerk.

Vragen?
Heeft u een vraag over het vervangen van de balkons, neemt u dan contact op met Wiebe Hoekstra van Nijhuis. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur via 038 422 56 77 (algemene telefoonnummer).
Heeft u een andere vraag, neemt u dan contact op met senior wijkconsulent Bertus van den Belt via (038) 468 01 47 of bvdbelt@swz.nl.

Veel gestelde vragen en antwoorden
Voor veel gestelde vragen en antwoorden over dit project klik hier.

Locatie