Vertaal deze pagina

SWZ volgt het advies van de RIVM en neemt maatregelen rondom het coronavirus. Het kabinet heeft versoepelingen van de coronamaatregelingen aangekondigd. Voor SWZ verandert er momenteel niets. De maatregelen die gelden voor onze klanten, relaties en bezoekers blijven van kracht en zijn als volgt:

  • Ons kantoor is gesloten en alleen in uitzonderlijke gevallen op (telefonische) afspraak toegankelijk (tel. 038 468 01 23).
  • Wij voeren alleen nog noodzakelijke reparaties uit bij huurders. Reparaties kunnen door deze maatregel enige vertraging oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip.
  • Mutaties zoals huuropzegging, woninginspectie e.d. handelen we digitaal af.
  • Opleveringen van woningen doen wij zonder huurder.
  • Onze sociaal beheerders doen geen huisbezoeken meer. Waar mogelijk gebeurt dit telefonisch of worden afspraken uitgesteld. Ook spreekuren gaan niet door. Onze sociaal beheerders zijn wel telefonisch bereikbaar. Zie voor de contactgegevens deze pagina.

Heeft u vragen over bovenstaande maatregelen, neem dan gerust contact met ons op via 038 468 01 23. Het kan zijn dat de wachttijden bij de telefoon langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt ook kijken of uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze website staat.

Overzicht

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnenĀ 5 werkdagen