Vertaal deze pagina

Holtenbroek is niet alleen een groene wijk met speelveldjes, je vindt er ook veel mensen van verschillende komaf, leeftijden en gezinssamenstellingen. Dat maakt de wijk divers. Dat zie je ook terug in het winkelcentrum waar exotische toko´s en oer-Hollandse supermarkten naast elkaar bestaan. Holtenbroek heeft een grote verandering ondergaan. Moderne gezinswoningen hebben de oude flats grotendeels vervangen en Deltion College is een blikvanger van de wijk geworden. Het Wijkcentrum is een belangrijk ontmoetingspunt voor bewoners, waar verschillende organisaties onderdak hebben gevonden of spreekuur houden zoals Travers Welzijn, Sociaal wijkteam en Sociaal Raadslieden.

Aan de Bachlaan in de wijk Holtenbroek bouwt Woningstichting SWZ samen met Bouwbedrijf Nikkels 72 huurwoningen, bestaande uit 48 eengezinswoningen en 24 galerij-appartementen. De eengezinswoningen in deze 1e fase hebben 3 slaapkamers en op het dak liggen zonnepanelen waardoor de woningen zeer energiezuinig zijn. Een deel van de eengezinswoningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

Het appartementencomplex staat op de kop van het perceel aan de kant van de Beethovenlaan. Deze appartementen zijn variërend met 1 of 2 slaapkamers.

Alle woningen binnen dit project zijn inmiddels via De Woningzoeker verhuurd.

Kijk voor meer informatie over de buurt op www.zwolle.nl/holtenbroek

Locatie

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnen 5 werkdagen