Vertaal deze pagina

Holtenbroek is niet alleen een groene wijk met speelveldjes, je vindt er ook veel mensen van verschillende komaf, leeftijden en gezinssamenstellingen. Dat maakt de wijk divers. Dat zie je ook terug in het winkelcentrum waar exotische toko´s en oer-Hollandse supermarkten naast elkaar bestaan. Holtenbroek heeft een grote verandering ondergaan. Moderne gezinswoningen hebben de oude flats grotendeels vervangen en Deltion College is een blikvanger van de wijk geworden. Het Wijkcentrum is een belangrijk ontmoetingspunt voor bewoners, waar verschillende organisaties onderdak hebben gevonden of spreekuur houden zoals Travers Welzijn, Sociaal wijkteam en Sociaal Raadslieden.

In de 2e fase van het project Bachlaan realiseert SWZ samen met aannemer Plegt-Vos 44 huurappartementen en 16 koopwoningen.

Huurappartementen
De huurappartementen zijn voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer. De woningen zijn bijzonder energiezuinig. Er liggen zonnepanelen op het dak en in alle woningen is spouw-, dak- en vloerisolatie aangebracht. De nettohuurprijs ligt tussen de €592 en €628.

Koopwoningen – Project Amade
De 16 koopwoningen zijn ontwikkeld en verkocht door Plegt-Vos. Het betreffen 16 eengezinswoningen aan de Porporastraat en de Bachlaan. De woningen hebben een woonoppervlakte van 112 m², en beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein.

Project is inmiddels opgeleverd en alle woningen binnen dit project zijn verhuurd en verkocht.

Kijk voor meer informatie over de buurt op www.zwolle.nl/holtenbroek

Locatie

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnen 5 werkdagen