Vertaal deze pagina

Holtenbroek is niet alleen een groene wijk met speelveldjes, je vindt er ook veel mensen van verschillende komaf, leeftijden en gezinssamenstellingen. Dat maakt de wijk divers. Dat zie je ook terug in het winkelcentrum waar exotische toko´s en oer-Hollandse supermarkten naast elkaar bestaan. Holtenbroek heeft een grote verandering ondergaan. Moderne gezinswoningen hebben de oude flats grotendeels vervangen en Deltion College is een blikvanger van de wijk geworden. Het Wijkcentrum is een belangrijk ontmoetingspunt voor bewoners, waar verschillende organisaties onderdak hebben gevonden of spreekuur houden zoals Travers Welzijn, Sociaal wijkteam en Sociaal Raadslieden.

In het voorjaar van 2017 is Nijhuis Bouw BV in opdracht van SWZ begonnen met groot onderhoud aan de 3 hoogbouw- flats aan de Gombertstraat.

Bij de 168 appartementen worden binnen- en buiten de woning werkzaamheden uitgevoerd. Ook de bergingen en garages worden aangepakt. De flat krijgt een fraaiere uitstraling. Binnen in de woning worden badkamer, toilet en keuken naar smaak van de bewoner vernieuwd. ook veiligheid en een prettige leefomgeving zijn punten van aandacht. Een voormalige bedrijfsruimte is omgebouwd tot een nieuw appartement.

Kijk voor meer informatie over de buurt op www.zwolle.nl/holtenbroek

 

 

Locatie

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnen 5 werkdagen