Renovatie Balkons Pieter Steynstraat

Diezerpoort is één van de oudste wijken in Zwolle en goed bereikbaar door de ideale ligging dichtbij de binnenstad. De wijk heeft een grote diversiteit aan woningen, koop en huur, duur en goedkoop en een mix aan bewoners uit verschillende culturen. De wijk Diezerpoort bestaat uit een aantal buurten: Dieze-West (met Het Noorden, de Schildersbuurt en Bollebieste), Dieze Centrum (met de Bagijneweide), de Indische buurt (inclusief nieuwbouw Molenoever), en Dieze Oost.

Balkon vervanging/reparatie
In opdracht van SWZ gaat Nijhuis Bouw BV aan de slag met de balkons van de flats van de Pieter Steynstraat. Het betreft de balkons aan de achterzijde van de flats.
De balkons van de bovenste twee verdiepingen worden vervangen. De balkons van de onderste verdieping worden, waar nodig, gerepareerd en krijgen een nieuwe afwerklaag.

De balkons van de woningen Pieter Steynstraat 109 t/m 359 krijgen nieuwe balkonhekken. De balkonhekken van de flat Pieter Steynstraat 109 t/m 107 zijn in 2013 al vervangen. Deze hekken worden opnieuw gebruikt.

 Start werkzaamheden
De werkzaamheden starten begin 2022 bij de flat aan de kant van de Ceintuurbaan, Pieter Steynstraat 277 t/m 359.

Vragen?
Heeft u een vraag over het vervangen van de balkons, neemt u dan contact op met Wiebe Hoekstra van Nijhuis. Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur via 038 422 56 77 (algemene telefoonnummer).
Heeft u een andere vraag, neemt u dan contact op met sr. Wijkconsulent Bertus van den Belt via (038) 468 01 47 of bvdbelt@swz.nl

Veel gestelde vragen en antwoorden
Voor veel gestelde vragen en antwoorden over dit project klik hier.