Vertaal deze pagina

Stadshagen is een jonge, moderne wijk met het zicht op de stad en de voeten in de polder. Met de fiets ben je binnen twintig minuten in de binnenstad van Zwolle. En het natuurgebied van Mastenbroek heb je als het ware om de hoek. Nabij het centrum van Stadshagen ligt het Twistvlietpark waar diverse festiviteiten, zoals het jaarlijkse Stadshagenfestival, plaatsvinden. Stadshagen is een levendige wijk waar op gebied van winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en natuur van alles te beleven valt.

Aan de Wenckebachstraat, locatie Breecamp Oost in Stadshagen laat SWZ 22 duurzame terpwoningen bouwen. De naam terpwoningen verwijst naar de verhoogde plek (bastions) waarop de woningen gebouwd worden. Deze bastions moeten in dit gebied de overgang van stad naar polder benadrukken.

De sociale huurwoningen hebben 2 bouwlagen en een parkeervoorziening op het binnenterrein. Iedere woning beschikt over zonnepanelen, extra goede isolatie en kunststofkozijnen met driedubbele beglazing. Hierdoor zijn de woningen bijzonder duurzaam!

Aannemer Pleg-Vos is eind 2017 gestart met de bouw van de woningen. Naar verwachting worden ze half november 2018 opgeleverd.

Alle woningen zijn inmiddels via De Woningzoeker verhuurd.

Locatie

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnenĀ 5 werkdagen