Kleurwedstrijd

Tijdens het week van het huren (5 t/m 10 oktober) staan we stil bij het thema duurzaamheid. Onderdeel van deze week is een kleurplaatwedstrijd. Doe mee en maak kans op kaartjes voor Dinoland, een douchewekker en andere prijzen!

Hoe doe je mee?
Download de kleurplaat onderaan deze pagina of haal de kleurplaat op bij een van de ophaalpunten. Geen huurder bij SWZ? Geen probleem! Iedereen mag meedoen aan de kleurwedstrijd.

Lever de kleurplaat uiterlijk 19 oktober a.s. in bij een van de inleverpunten of stuur hem per post naar ons kantoor via onderstaand adres (let op: postzegel niet nodig).

Woningstichting SWZ
Antwoordnummer 234
8000 WB Zwolle


De winnaars worden 20 oktober bekendgemaakt via onze website en social media. Zij krijgen van ons persoonlijk bericht.

Inlever- en ophaalpunten
De kleurplaten kunnen opgehaald en ingeleverd worden bij onze wijkkantoren. Je kunt een kleurplaat pakken uit de bak die bij de ingang van het wijkkantoor staat. Kom je een kleurplaat inleveren, dan mag je deze door de brievenbus van het wijkkantoor doen. Je mag de kleurplaat ook via de post inleveren (zie adres hierboven).

Holtenbroek
Gombertstraat 4a
Palestrinalaan 561a

Dieze
Pieter Steynstraat 19a
Aa-landen
Dollard 1a

Zwolle-Zuid
Wijkcentrum De Pol (bij de ingang aan de kant van het Winkelcentrum)

Hoofdkantoor SWZ, Galvaniweg 2

Pierik
Mimosastraat 3-002
 


Deel jouw kleurplaat!
Laat op social media zien dat je meedoet via #swzkleurwedstrijd.

Als je meedoet aan de kleurwedstrijd, kan je kleurplaat gebruikt worden op onze communicatiekanalen. Bij de winnaars wordt ook de naam en leeftijd vermeld. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. Hierover kan niet gecorrespondeerd worden.