Werken bij SWZ

Werken bij SWZ betekent dat je werkt bij een betrokken corporatie. SWZ staat midden in de Zwolse samenleving en weet wat er speelt bij onze huurders, 90 enthousiaste collega's zetten zich hier dagelijks voor in. Als medewerker van SWZ kun jij het verschil maken voor onze huurders. Ben je geïnteresseerd om te werken bij SWZ, hou dan deze pagina in de gaten.

VOG
SWZ neemt veiligheid en goed gedrag heel serieus. Om die reden vragen wij aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag. Ook kan aanvullend onderzoek worden gedaan, zoals het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en/of een integriteitsonderzoek.

Vacatures

Vacature technisch beheerder (36 uur)
Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je veel technische kennis nodig hebt, en het (technische) aanspreekpunt bent voor huurders en collega’s? Dan zoeken wij jou! Klik hier voor een uitgebreid profiel!

(Klik op de afbeelding voor de vergrote versie)

 

Stage lopen
Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij SWZ, stuur dan een brief met een omschrijving van de opdracht die je wilt doen en je CV naar personeel@swz.nl met daarbij de volgende informatie:

  • opleiding/studierichting
  • duur van de stage
  • periode waarin je stage wilt lopen
  • het onderwerp of de werkzaamheden waar je je op wilt richten

Met deze gegevens bekijken wij de mogelijkheden voor een stageplaats.