Vertaal deze pagina

Stadshagen is een jonge, moderne wijk met het zicht op de stad en de voeten in de polder. Met de fiets ben je binnen twintig minuten in de binnenstad van Zwolle. En het natuurgebied van Mastenbroek heb je als het ware om de hoek. De wijk heeft een zeer divers woningaanbod. Van koop tot huur, vrijstaand, in een rij, een appartement of een eigen woning op een vrije kavel. De komende jaren worden in Stadshagen nog veel nieuwe woningen gebouwd in de buurten Breecamp, Werkeren, Frankhuis en Breezicht.

In Breezicht, buurtschap Duinzicht, laat Woningstichting SWZ 32 eengezinswoningen bouwen. De opzet van dit buurtschap is geïnspireerd op een duindorp. Dit is ook terug te zien in het ontwerp van de woningen, in de kleur van het metselwerk en in de houtenaccenten.

Deze 32 duurzame woningen zijn verdeeld over 5 blokken. De woningen krijgen 2 of 3 slaapkamers, zonnepanelen op het dak, en zijn gasloos. 3 woningen zijn bestemd als WMO woning.

De bouw is gestart. Naar verwachting is de oplevering in het najaar van 2021. De woningen worden begin 2021 verhuurd via De Woningzoeker.

Er wordt momenteel nog gewerkt aan de plattegronden voor Breezicht Duinen. Zodra deze klaar zijn, worden ze op deze projectenpagina geplaatst.

Locatie

Heeft u verder nog vragen?

038-468 0123

Antwoord binnen 5 werkdagen