Projectmanager (36 uur)

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectmanager van vastgoedprojecten met ervaring in de corporatiewereld. Deze vastgoedprojecten betreffen met name nieuwbouwprojecten met grote gebiedsontwikkeling.

Als projectmanager ga je meewerken aan het doel van SWZ om inwoners van de gemeente Zwolle een passende woonplek te bieden in een aangename buurt.

In de rol van projectmanager ben jij onderdeel van de afdeling Vastgoed. Deze bestaat uit een 15-tal collega’s. Je bent verantwoordelijk voor acquisitie en de planontwikkeling van verschillende investeringsprojecten in nieuwbouw en renovatie. Je bent eindverantwoordelijk voor deze projecten van initiatief tot en met oplevering. Jij doet haalbaarheids-, ontwikkel- en investeringsvoorstellen en stelt begrotingen, planningen, aanbestedingsstukken en contracten op.

Solliciteren
Ben Wentink van Headhuntersteam doet voor SWZ de werving. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op de volgende link: Projectmanager - Headhuntersteam Werving Selectie Detachering Interim-Management