Projectmanager vastgoed a.i.

SWZ zoekt een projectmanager vastgoed a.i.

Ben jij een ervaren manager van vastgoedprojecten en heb je ervaring in de corporatiewereld. Ben je een aantal maanden, 3-5 dagen per week, beschikbaar voor een mooie interim opdracht? Dan zijn we op zoek naar jou.

Als projectmanager vastgoed a.i. ben je verantwoordelijk voor acquisitie, de planontwikkeling van een aantal investeringsprojecten in nieuwbouw en renovatie en je bent eindverantwoordelijk voor deze projecten van initiatief tot en met oplevering. Jij doet haalbaarheids-, ontwikkel- en investeringsvoorstellen en stelt begrotingen, planningen, aanbestedingsstukken en contracten op.

Wat zoeken wij?
Je bent ervaren in deze rol en snel inzetbaar. Je bent een goede communicator en vindt snel je weg in het netwerk. Hierbij zorg je voor effectief overleg met alle betrokken partijen.

Je beschikt over expertise op het gebied van duurzaamheid en draagt actief bij aan het integreren van de duurzaamheidsgedachte in alle processen bij de afdeling Vastgoed

Jij bent nadrukkelijk gericht op de bewaking van de planning, financi├źn en kwaliteit en het mogelijk verbeteren van processen.

Ben je geïnteresseerd en snel beschikbaar? Neem dan contact op met Egbert Haas, manager Vastgoed. Je kunt hem een mail sturen, ehaas@swz.nl. Hij neemt dan snel contact met je op.