Technisch beheerder (36 uur)

Een veelzijdige functie met veel huurderscontacten 

Bij SWZ werken betekent dat je bijdraagt aan een prettig, betaalbaar (t)huis voor onze huurders. Dat doe je niet alleen, maar met ongeveer 100 andere collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze ruim 7500 sociale huurwoningen in Zwolle goed is en dat het fijn wonen is in de wijk.

Je komt terecht in een klantgerichte, proactieve organisatie met een open cultuur en prettige werksfeer. Bij SWZ ken je je collega’s en help je elkaar. SWZ biedt je de ruimte en kansen om initiatief te nemen, creatief te zijn en je verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Jij bent het aanspreekpunt voor het technische beheer van enkele SWZ-complexen in Zwolle. Je beantwoordt technische vragen van huurders en collega's, geeft opdracht voor (kleine) verbeteringen en vormt de schakel tussen uitvoering, beheer en beleid.

Je beheert de mutaties in de complexen. Jij bent verantwoordelijk voor het technische proces: van voor- en eindinspecties tot de oplevering van woningen en het uitvoeren van mutatieonderhoud. Tijdens dit proces bewaak je de kwaliteit, doorlooptijd en budget. Je hebt veel contact met huurders en bent hun belangrijkste aanspreekpunt.

Samen met de projectleider bereid je de aanbesteding van planmatige onderhoudsprojecten voor, bewaak je de kwaliteit tijdens de uitvoering en zorg je voor een goede communicatie met huurders en opdrachtnemers. Na afloop draag je de juiste gegevens over aan de woningbeheerder.

Voor complexen met een Vereniging van Eigenaren (VvE) structuur zorg je voor een soepel verloop van werkprocessen rondom VvE beheer. Je overlegt met externe VvE-beheerders, bereidt de Algemene Leden Vergadering (ALV) voor en woont deze zo nodig bij.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een opleiding op HBO-niveau (bij voorkeur bouwkunde) en relevante werkervaring
 • Je bent digitaal vaardig
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
 • Je kunt goed samenwerken en toont initiatief.
 • Je kunt goed plannen en organiseren.
 • Je bent flexibel en bereid soms in de avonduren te werken; VvE vergaderingen vinden plaats in het voorjaar. Gedurende deze periode ben je bereid meer uren te werken, zodat je in een "rustiger" periode minder uren werkt.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een leuk enthousiast team van 7 technisch beheerders. Binnen SWZ zijn zij de spil in het mutatieproces en werken zij met veel collega’s, huurders en externe partijen samen. Verder bieden we jou:

 • Een uitdagende functie binnen salarisschaal H van de CAO Woondiensten (€3.748,00 - €4.727,00 bruto per maand).
 • 8% vakantietoeslag en 2% eindejaarsuitkering.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Naast de opleidingen die SWZ aanbiedt heb je een jaarlijks opleidingsbudget van €900,00.
 • Een eigen buddy en uitgebreid inwerkprogramma.
 • Leasefietsregeling en thuiswerkfaciliteiten.
 • Veel aandacht voor je fitheid: stoelmassage, pingpongtafel, wekelijks fruit en vitaliteitswebinars.
 • Actieve personeelsvereniging en regelmatig gezellige borrels.

Solliciteren?

Je kunt je sollicitatie mailen naar personeel@swz.nl. Vanzelfsprekend ontvang je van ons dan snel een reactie. Sluiten jouw wensen en cv aan op de functie, dan maken we snel kennis met elkaar. We zien uit naar je reactie!

Verklaring omtrent Gedrag

SWZ neemt veiligheid en goed gedrag heel serieus. Om die reden vragen wij aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag.

Kom werken bij SWZ en maak het verschil voor onze huurders!