Bewonerscommissie

Bewonerscommissies zijn onderdeel van De Woonkoepel. Zij zijn de ogen en oren in uw wijk. In steeds meer wijken wordt een bewonerscommissie opgericht. Als u lid wordt, heeft u meer invloed op uw woonomgeving. Bewonerscommissies organiseren waar behoefte aan is: van een praatje of kopje koffie met de buren tot het gezamenlijk ondernemen van een activiteit.

Op https://www.woonkoepel-zwolle.nl/ vindt u meer informatie.

Veel gevraagd over Bewonerscommissie

Wat is een bewonerscommissie?

Algemeen

Een bewonerscommissie is een groep huurders van een wooncomplex of buurt. Wij praten daarmee over onderwerpen die gelden voor dit complex of deze buurt. Een bewonerscommissie lost geen individuele problemen op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met huurdersbelangenvereniging de Woonkoepel. Klik hier om dit per mail te doen. Kijk voor andere contactmogelijkheden op https://www.woonkoepel-zwolle.nl/.

Wat doet de huurdersbelangenvereniging De Woonkoepel?

Algemeen

Dit is de huurdersbelangenvereniging van SWZ. Zij komt op voor de huurders van SWZ. Zij zorgt ervoor dat huurders meer invloed en inspraak krijgen. Ook heeft zij overleg met SWZ over bijvoorbeeld de betaalbaarheid van woningen, prestatieafspraken, duurzaamheid en beschikbaarheid van woningen.