Werken bij

Werken bij SWZ betekent dat je werkt bij een betrokken corporatie. SWZ staat midden in de Zwolse samenleving en weet wat er speelt bij onze huurders. We zijn een organisatie waar we denken en handelen vanuit de behoeften van onze huurders en woningzoekenden. Waar mensen zich thuis bij voelen, gehoord worden en begrip hebben voor de keuzes die wij maken. Waar we samen met onze huurders en maatschappelijke partners werken aan onze missie.

90 enthousiaste collega's zetten zich hier dagelijks voor in. Als medewerker van SWZ kun jij het verschil maken voor onze huurders. SWZ werkt vanuit de kernwaarden: “Met aandacht, slim, helder, samen én energiek”.

Werken op een plek waar jij je thuis voelt!

Werken bij een klantgerichte, ondernemende organisatie met een open cultuur en een prettige werksfeer. SWZ biedt je de ruimte en de kansen om initiatief te nemen, creatief te zijn en je verder te ontwikkelen. Je werkt mee aan het doel van SWZ om inwoners van de gemeente Zwolle een passende woonplek te bieden in een aangename buurt.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons in dienst treedt kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de CAO Woondiensten. Ook bieden we je volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Verklaring Omtrent Gedrag

SWZ neemt veiligheid en goed gedrag heel serieus. Om die reden vragen wij aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag. Ook kan aanvullend onderzoek worden gedaan, zoals het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en/of een integriteitsonderzoek.