Nieuws

Muurschildering Elvis Presleyflat is af!

Het was een hele klus, maar de muurschildering op de Elvis Presleyflat in Holtenbroek is af. De grootste in Zwolle! Het eindresultaat is iets om als wijkbewoner van Holtenbroek én als Zwollenaar trots op te zijn.

muurschildering Elvis Presley is af

Ander IBAN-nummer bij IDEAL-betalingen aan SWZ

Door de overgang naar de nieuwste versie van IDEAL is er een wijziging in het IBAN-nummer dat u ziet bij IDEAL-betalingen aan SWZ. Eerder zag u de naam SWZ en het rekeningnummer van SWZ. Nu ziet u een tussenrekening, Adyen.

Ideal logo

Muurschildering op Elvis Presleyflat in Holtenbroek

Goed nieuws. Er komt een hele grote muurschildering op de Elvis Presleyflat. Het wordt een echte blikvanger. Een gezamenlijk initiatief van Trotse Muren en woningcorporatie SWZ. Ook Travers Welzijn dacht mee.

Afbeelding Definitief

40 eengezinswoning in Aa-landen verduurzaamd

Vandaag tekenen Van Wijnen en SWZ de contracten voor het verduurzamen van 40 woningen in de Aa-landen. Van Wijnen renoveert in opdracht van eengezinswoning aan de Botlek en omgeving.

IMG 0586 2

Brief goed verhuurderschap

Als verhuurder zijn we verplicht onze huurders te wijzen op de rechten en plichten rondom goed verhuurderschap. Daarom ontvingen al onze huurders een brief en flyer hierover. Meer weten over goed verhuurderschap? Kijk dan ook eens op www.swz.nl/goedverhuurderschap.

goed verhuurderschap

87 sociale huurwoningen aan Zwartewaterallee

Plegt-Vos en SWZ tekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst. Door het transformeren van het kantoorpand aan de Zwartewaterallee naar woningen, komen er 87 appartementen voor de sociale verhuur bij.

Ondertekening Samenwerkingsovereenkomst 87 Sociale Huurwoningen Zwartewaterallee

Huurverhoging 2024 verstuurd

Per 1 juli 2024 verhogen we voor de meeste huurders de huur met 5,3%. Huurders ontvangen een dezer dagen de brief voor de jaarlijkse huurverhoging. Afhankelijk van hun voorkeur, krijgen ze deze via de post of per e-mail. 

huurverhoging 2024

Tekenmoment renovatie Aa-landen

Hegeman, Talen en SWZ tekenden vandaag de samenwerkingsovereenkomst voor de renovatie en groot onderhoud voor het project aan de Tilligterbeek, Roelingsbeek, Rutbeek en Twellosebeek in de Aa-landen.

Ondertekenen so renovatie en groot onderhoud