Ondertekenen nieuwbouwproject Reede Stadshagen

Emiel Nikkels, directeur bij Nikkels Bouwbedrijf en Wiepke van Erp Taalman Kip, directeur-bestuurder bij SWZ, tekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst. Nikkels Bouwbedrijf bouwt voor Woningstichting SWZ in Stadshagen, buurtschap Reede, 27 duurzame eengezinswoningen voor middenhuur. De buurt ligt aan de Milligerplas en kenmerkt zich door veel groen. De woningen zijn ontwikkeld door Nikkels Bouwbedrijf en ontworpen door I’M architecten.

Middenhuur 

Wiepke van Erp Taalman Kip: “Er is in de huidige woningmarkt grote vraag naar woningen in de middenhuur. We zijn blij dat we voor deze groep nu extra woningen kunnen toevoegen in Zwolle.” Emiel Nikkels voegt hieraan toe: “Het zijn prachtig ontworpen en duurzame woningen. Mooi dat we deze kwalitatief hoogwaardige woningen voor onze partner SWZ kunnen ontwikkelen en realiseren.”

Duurzaam

De woningen worden duurzaam gebouwd. Ze zijn goed geïsoleerd, krijgen zonnepanelen op het dak en zijn gasloos. Er komt een warmtepomp en vloerverwarming. Goed voor het milieu én de portemonnee van de toekomstige huurders.

Planning

Eind 2024 start de bouw van de woningen. De oplevering staat gepland voor het najaar van 2025. De woningen worden verhuurd via De Woningzoeker. Kijk voor meer informatie op swz.nl/nieuwbouw-reede.