Alle Zwolse huurders gratis inzicht in energieverbruik

De energieprijzen stijgen. Een goed moment om te kijken hoe men kan besparen op energiekosten. DeltaWonen, Openbaar Belang en SWZ willen hun huurders in Zwolle hier graag bij helpen. Dankzij een subsidie vanuit de Regeling Reductie Energieverbruik Woningen (RREW) is het mogelijk alle huurders 2 jaar lang gratis een PlusAccount van de SlimmemeterPortal aan te bieden. Hierdoor krijgen huurders inzicht in hun energieverbruik. En kunnen zij actie ondernemen om zo de energierekening te verlagen. De snelle aanmelders krijgen ook een energiebox met energiebesparende producten ter waarde van € 20. Alle huurders krijgen persoonlijk bericht van deze actie.

De SlimmemeterPortal is een gratis website waarmee je inzicht krijgt in je energieverbruik (elektra en/of gas). Iedereen met een Slimme meter kan meedoen. Door het PlusAccount kun je ook gebruik maken van een handige app en wordt er maandelijks automatisch een overzicht van het energieverbruik verstuurd. Een ander voordeel is dat je via het PlusAccount je verbruik (anoniem) kunt vergelijken met andere Zwolse huishoudens. Zo kun je zien of je meer of minder energie verbruikt vergeleken met andere huishoudens.

Alle Zwollenaren kunnen zich aanmelden voor de SlimmemeterPortal en het Plusaccount. Voordeel voor de huurders van deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ is dat het PlusAccount voor hen gratis is en dat zij een 2-maandelijkse nieuwsbrief krijgen met onder andere nuttige energiebesparende tips. Een mooi aanbod van de Zwolse woningcorporaties.

Lees meer over de actie op www.swz.nl/actie.